Opening Lynde Living Beetsterzwaag

Afgelopen weekend waren wij uitgenodigd voor de opening van een nieuwe woon- en lifestylewinkel in Beetsterzwaag: Lynde Living. Deze winkel is de lifestyle winkel van Beetsterzwaag en dus wilden wij de opening niet missen.

Opening Lynde Living Beetsterzwaag

Vanaf donderdag 29 maart openden ze de deuren. De eerste 100 klanten kregen een goodiebag, in die goodiebag zaten leuke dingetjes zoals proefjes van ICI paris en de Dio Drogist. En bij besteding vanaf €100,- kreeg iedereen 20% korting. De 2e openingsdag gingen wij heen om te kijken hoe de winkel geworden was. Vanaf begin af aan waren we via facebook op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen bij de winkel, dus wij waren erg benieuwd hoe het totaalplaatje geworden was.

ijs bij de opening van Lynde Living Beetsterzwaag
Ijs bij de opening van Lynde Living
Hapjes bij Lynde Living Beetsterzwaag
Hapjes bij Lynde Living

Bezoek aan Lynde Living in Beetsterzwaag

Vrijdag middag was het prachtig weer om even te winkelen en gezellig bij Beetsterzwaag te wandelen. Bij aankomst kregen we een verfrissend ijsje om de opening te vieren. Toen we binnenkwamen was de sfeer direct goed. Iedereens was in feestelijke stemming vanwege de opening. De winkel was nog mooier in het echt dan op de foto’s. We werden vriendelijk begroet en kregen een hapje en drankje aangeboden, van bubbles ‘n’ bites.

Kleding, armbanden en horloges bij Lynde Living in Beetsterzwaag
Kleding, armbanden en horloges
Kleding assortiment van Lynde Living Beetsterzwaag
Kleding assortiment van Lynde Living

Assortiment Lynde Living Beetsterzwaag

Lynde Living heeft een uitgebreid assortiment, van kleding tot bankstellen. Ook hebben ze veel kleine hebbedingetjes van bijvoorbeeld 100% leuk. Wij zochten al een lange tijd naar een mooie klok voor bij ons aan de muur en hebben deze gevonden bij Lynde Living, hier hebben ze klokken en ook meubels van het merk “Riverdale”. En ook bij de kleding kon ik goed slagen. Omdat het vooral voor vrouwen is, heb ik voor mijzelf een gave broek gekocht met pantalon-look en lekkere soepele stof. Daarbij heb ik een gave blouse uitgezocht die paste bij het lekkere weer: vrolijk en kleurig. Uiteindelijk heb ik daarbij nog weer 4 armbandjes en een leuk horloge van “Oozoo” uitgezocht zodat de hele outfit compleet was.

3 armbandjes van BIBA bij Lynde Living in Beetsterzwaag
3 armbandjes van BIBA
Riverdale klok van Lynde Living in Beetsterzwaag
Riverdale klok

Wijn bij Lynde Living

Lynde Living is van alle markten thuis en verkoopt daarom ook wijn en wijnglazen. Vanwege de opening was bubbles ‘n’ bites aanwezig. Zij gaven een kleine wijnproeverij en goede uitleg over welke wijn waarbij paste en wat de verschillende wijnen waren binnen het assortiment. Zelf hebben wij de primus meegenomen om te proberen. Dit is een heerlijke rode wijn die goed te serveren is bij pasta’s of een goed stukje vlees, of bijvoorbeeld bij een lekkere Italiaanse borrelplank. Ook is dit een prachtige wijn om cadeau te doen aan wijnliefhebbers.

Wijn lokaal van Lynde Living in Beetsterzwaag
Wijn lokaal van Lynde Living
Primus - The blend 2014 gekocht bij Lynde Living in Beetsterzwaag
Primus – The blend 2014

Cadeautjes van Lynde Living

Je kan altijd terecht bij Lynde Living voor cadeaus, naast wijn en sieraden hebben ze namelijk ook cadeaubonnen! De winkel is super leuk om eens op een middag, avond of koopzondag te bezoeken. Dit bezoek is goed te combineren met een goed etentje of een lekkere borrel bij een van de leuke restaurantjes in Beetsterzwaag! Ben jij ook bij Lynde Living geweest? Laat ons weten wat jij hebt gekocht via onze contact pagina en vertel wat jij van je bezoekje vond!

 

assortiment WoodWick kaarsen van Lynde Living in Beetsterzwaag
assortiment WoodWick kaarsen en 100% leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: