Over ons

Stanon: het platform vol met inspirerende blogs

Stanon is de plek waar je terecht kunt voor vernieuwde blogs over recepten, foodblogs, stedentrips, evenementen en lifestyle. Ons doel is om onze bezoekers te informeren en amuseren door middel van leuke recepten, trends en feitjes.

Ontdek verse recepten in onze recepten en foodblogs

Voor overheerlijke verse recepten van dit moment, ben je bij Stanon op de goede plek. Wij zijn zelf gek op lekker eten en hebben een passie voor koken en voeding. In onze foodblogs en recepten lees jij de lekkerste recepten van verschillende keukens over de hele wereld.

Alles op het gebied van lifestyle in onze lifestyle blogs

Voor de nieuwste trends op het gebied van lifestyle, moet je onze blogs zeker lezen! Hierin vertellen wij jou welke leuke nieuwe items er op de markt zijn en wat wij van deze items vinden. Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen in onze lifestyle blogs.

Reis met Stanon mee! Lees alles over onze stedentrips

Op Stanon posten wij blogs over al onze stedentrips. Benieuwd waar wij allemaal zijn geweest? Lees het in onze stedentrip blogs.

De inspiratie van Stanon

Bij Stanon raken wij geïnspireerd in het dagelijks leven. Overal waar wij komen, letten we op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van food en lifestyle. Daarnaast bezoeken wij met enige regelmaat evenementen. Wij zouden het fantastisch vinden als wij onze bezoekers ook kunnen inspireren met aantrekkelijke blogs! Geniet op Stanon van de leukste blogs op het internet!

Over ons: het Stanon team

Wij zijn Stan en Manon, twee studenten met een passie voor food en lifestyle. Op ons blogplatform Stanon willen wij onze bezoekers amuseren en informeren met leuke en interessante blogs.

Volg Stanon op social media

Stanon is ook actief op social media! Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van food, mode en lifestyle? Volg ons dan op onze social media kanalen. Stanon is actief op: Facebook,Twitter en LinkedIn.

Samenwerken met Stanon

Wil je samenwerken of adverteren met/op Stanon? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.